Project Description

Az Agytréner David Delight és David Delight Plus készüléke egy hordozható audio-vizuális készülék, amely gyógyszerek nélkül támogatja hangulatát: fény és hang programokat használ, hogy az Önnek megfelelő agyhullámok elérésében, harmonizálásában segítsen.

Az eszköz stabilizálja az agyhullámokat, megnöveli az agy vérkeringést, amely gyakran alacsonyabb rossz kedélyállapotban lévő embereknél, elsősorban a frontális és prefrontális lebenyekben. A “Feeling better” program segít abban, hogy a bal frontális alfa hullámok szintje csökkenjen, miközben a jobb frontális területek alfa hullámait a normális szintre emeli. A negatívabb hangulatú emberek gyakran alacsony szerotonin és norpinefrin szinttel rendelkeznek, amelyben az Agytréner szintén képes segíteni.

Hangulatzavarok

Az északi féltekén a populáció körülbelül 6%-át érinti a szezonális affektív zavar, illetve 14%-unkat a zavar egy enyhébb formája, a téli depresszió, ami fáradtságérzéssel, fokozott alvásigény, szénhidrátok iránti vágy, súlygyarapodás. Az első kontrollált kísérletes a szezonális affektív zavar fényterápiás kezeléséről 1984-ben látott napvilágot.

Ha nincs módunk a Karib tengerre utazni a téli időszakban, akkor nem olyan sok választásunk van. Ez a hangulatzavar két fontos dologgal jár együtt:

  1. Megemelkedett melatonin szint, ami fáradékonnyá tesz és úgy érezzük nincs elég energiánk.
  2. A hosszúvá váló alfa orsók (a 9-10 Hz-es hullámok 1-2 helyett 10-30 másodpercig tartanak) miatt úgy érezzük, nem tudunk figyelni.

Az audio-vizuális készülék (AVE)

  • csökkenti a napközbeni melatoninszintet 6%-kal (Shealy, 1989)
  • félfrekvenciás stimulációval elnyomja a nehézséget jelentő 9-10 Hz-es alfa hullámokat, vagyis jobban érezzük magunkat, képesek leszünk figyelni, és nem vágyunk a szénhidrátra.

David Delight Agytréner készülékek

A David Delight készülékek 5 különböző programot kínál: Energetizálás, Meditáció, Csúcsformába hozó, Alvás és Jobb kedélyállapot. Ezeknek a programoknak a kialakítását alapos tesztelés előzte meg, és számos kutatási eredmény támasztja alá.

  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • A Delight Pro nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
  • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

Kérjen állapotfelmérést még ma!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Üzenet

Nem vagyok robot