Manapság sajnos egyre több gyermek számára jelent nehézséget a tanulás bizonyos mentális problémák miatt, amelyeknek forrását a diák genetikájában kell keresni. E téren a legtöbb gondot az ADHD, más néven a figyelemzavar okozza, ugyanis ez jelentős mértékben csökkenti az érintett gyerekek koncentrációképességét, emiatt pedig a teljesítményük is fokozatosan romlik az iskolában, ráadásul egyes esetekben a társaikat sem hagyják tanulni a figyelemzavarban szenvedő diákok. Ha az Ön gyermeke is érintett az ADHD-ben, és szeretné, hogy hatékony megoldás útján lehessen orvosolni a problémát, forduljon hozzánk bizalommal!

A kutatások során megállapították a szakemberek, hogy a figyelemzavarban szenvedő emberek agyának folyamatos stimulációra van szüksége, legyen az pozitív, vagy negatív hatás. Ebből kifolyólag olyan megoldást kell találni az ADHD kezeléséhez, aminek során a prefrontális kéreg megnövekedett stimulációja megvalósíthatóvá válik, ezáltal pedig csökken a hiperaktivitás és az impulzivitás, a figyelem pedig növekszik.

Az ADHD, vagyis a figyelemzavar kezelésében ezért bizonyulnak ideális választásnak az agytréner készülékek. Ezek a szerkezetek stimulálják az agyat, ezáltal csökkennek a betegség tünetei, mérséklődik a hiperaktivitás, ezzel szemben a relaxáció, a hangulat és a logikus gondolkodás szintje emelkedik. Mindez azt eredményezi, hogy a gyermek egyre kiegyensúlyozottabbá válik és iskolai teljesítménye is látványos javulásnak indul. Ahhoz, hogy az ADHD kezelése valóban hatékony legyen, a szülőkkel mindenképp konzultálniuk kell a szakembereknek, azért, hogy a stimuláció csak az egyik, vagy mindkét agyféltekét érintse. Korábban a gyógyszeres kezelést ajánlották az orvosok, azonban az esetek többségében ez nem csak nem hozta meg a várt eredményt, hanem egyes esetekben kellemetlen mellékhatások is párosultak hozzá.

Tapasztalja meg Ön is az ADHD kezelésének modern és hatékony formáját, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!