Az ember egészségügyi állapotát jelentős mértékben meghatározza, hogy mennyit és hogyan alszik. A kialvatlanság előbb-utóbb komoly problémákat szül, ezért az alvászavart nem szabad félvállról venni, hanem mihamarabb valóban hatékony megoldást kell rá találni!

Korábban végzett kutatások kimutatták, hogy az alvászavarnak számos negatív pszichológiai és fizikai következménye van, mint például a csökkent kognitív funkciók, labilis érzelmek, megnövekedett vércukorszint, súlygyarapodás, végül, de nem utolsó sorban nagyobb kockázat a szerhasználatra.

A tartós alvászavar mögött számtalan jelenség állhat. Az esetek többségében pszichológiai problémákra vezethető vissza az alvászavar, de sokszor teljesen hétköznapi történések miatt alakul ki. Különböző felmérések szerint kifejezetten segíti az alvászavar kialakulását, ha valaki rossz szociális vagy anyagi helyzetben él, alacsony iskolázottságú, rossz az egészségügyi állapota, váltott műszakban dolgozik, gyermeket szült. Sokszor gyerekkori traumák vagy egy családtag elvesztése is elindíthatja a zavaró jelenséget, és ha időben nem kezelteti magát az érintett, az további egészségügyi problémákat okozhat.

Az alvásproblémák kezelésére számtalan megoldás létezik, amelyeknek többsége gyógyszeres kezelésen alapul. Ez nem mindenki számára előnyös, sőt, bizonyos mellékhatásokkal is kell ilyenkor számolniuk a betegeknek. Ha Ön is alvászavarral küzd, az ideális megoldás, ha alvás segítő készülékünk alkalmazásával próbál meg a gyógyulás útjára lépni!

A segítségünkkel végzett alvásprobléma kezelésekor öt specifikusan tervezett programon keresztül nyújtunk megoldást az érintetteknek, többek között megismerkedhet a meditációval, illetve megtanulhatja, hogyan tud ellazulni és mély álomba merülni, így többé nem jelenthet problémát az alvás.

Küzdje le az alvászavart hatékony módszerrel, próbálja ki Ön is alvás segítő készülékünket! A kezelésen történő részvételhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!