Egy egészséges ember jól érzi magát a bőrében, és nincs szüksége gyógyszerekre ahhoz, hogy javítson a hangulatán. Ha valaki látszólag minden ok nélkül levertnek érzi magát, vagy a kelleténél gyakrabban tapasztal hirtelen bekövetkező, szélsőséges hangulatváltozásokat, az már hangulatzavar, amit kezelni kell.Agytréninggel csökkenthető a hangulatzavar minden negatív hatása, és a beteg ismét teljes életet élhet, hasonlóan azokhoz az embertársaihoz, akik nem küzdenek ilyen betegséggel.

A hangulatzavar cseppet sem jelentéktelen betegség, hiszen a tünetei iszonyúan negatív hatással vannak a beteg életének minden területére. Ez alatt a magánéletet és a munka területét egyaránt érteni kell. Ha valaki állandóan a hangulatingadozásai rabja, a környezetétől függetlenül ki van téve a negatív következményeknek. Nem kell hozzá semmilyen konkrét ok, és egyszer csak levertté, kedvetlenné, szomorúvá válik a beteg. Motiválatlan lesz, reményvesztett, nem lát örömöt az életben, nincs kedve semmihez, értelmetlennek látja, hogy bármibe is belefogjon. Ezek a depressziós tünetek már önmagukban is lehangolóan hangzanak, így nem nehéz elképzelni, hogy milyen negatív hatásaik vannak hosszú távon. Agytréning segítségével azonban a hangulatzavar tünetei is enyhíthetőek, rendszeres terápiával a beteg életminősége fokozatosan javítható. Az agytréning nagy előnye, hogy gyógyszeres kezelés nélkül nyújt segítséget a hangulatzavarban szenvedőknek. Ennek köszönhetően nem kell minden nap arra figyelniük, hogy miből mennyit vettek be, nem áll fenn a függőség kialakulásának, vagy a túladagolásnak a veszélye, nem beszélve a gyógyszerek mellékhatásairól.

Az agytréning speciális audiovizuális készüléke használat közben közvetlenül az agyra hat és megakadályozza azoknak a folyamatoknak az aktiválódását, amik a hangulatzavar kialakulásához vezetnek. Adjon egy esélyt magának a kiegyensúlyozott életre, szabaduljon meg a hangulatzavar fojtogató tüneteitől, és próbálja ki az agytréninget! Keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és kérjen állapotfelmérést agytréninghez!