Project Description

David Alert és David Alert Pro Agytréner készülékek segítenek az ADHD tüneteinek, a hiperaktivitásnak a csökkentésében, a relaxáció, a hangulat és a logikus gondolkodás szintjének emelésében.

Az Alert készülékekhez kialakított programok 20 év tudományos vizsgálódásának eredményei két nagyszerű kutatótól: Michael Joyce (Personal Resource Strategies) és David Siever (Mind Alive Inc.). Az Alert Pro ötvözi a AVE (Audio-Visual Entrainment) és CES (Cranio-Electro Stimulation) készülék előnyeit.

David Alert Agytréner készülék

David Alert és David Alert Pro Agytréner készülékek

Michael Joyce két kutatást bonyolított az Agytréner készülékek ADD és ADHD tüneteire gyakorolt hatásával kapcsolatban. A “Director of Neurotechnology” első kutatásában 30, a másodikban 204 gyermek vett részt.

A Journal of Neurotherapy című szaklapban is megjelent eredmények szerint az ADD viselkedéses tünetei jelentősen csökkentek, az olvasási teljesítmény pedig szignifikánsan javult.

A szülőkkel folytatott konzultáció eredményeképp Michael képes volt az adott gyermeknek legtöbbet segíteni azáltal, hogy személyre szabottan stimulálták a bal, jobb vagy mindkét féltekéjét.

Az összes kutatási eredmény minden tapasztalata ma már az Ön számára is be van építve a két Agytréner készülékbe.

ADD és ADHD

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD) neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség, melynek vezető tünete a figyelemzavar, kísérő tünetei a hiperaktivitás, feledékenység és a gyenge impulzuskontroll. Az agy prefrontális és frontális területeinek funkcionálását befolyásoló betegség miatt a gyermek impulzív, figyelmetlen és könnyen megzavarható lesz, valamint akár jó, akár rossz stimulációra vágynak folyamatosan.

Ha sikerült az ADHD által okozott stimulációt, az arousalt, és a tenni akarást megfelelően kanalizálni, akkor ez az energia hegyeket képes megmozgatni és komoly szakmai sikerekhez vezethet. Terry Bradshaw focista, Richard Branson iparmágnás, Jim Carrey színész például mind ADD vagy ADHD tüneteiben szenvednek. Ha azonban nem foglalkozunk a betegség menedzselésével, iskolai és kapcsolati nehézségekhez vezethet.

ADD-ben és ADHD-ben szenvedő emberek prefrontális kérge, amely felelős a figyelemért, intencióért és logikus gondolkodásért, nem működik megfelelően az alacsony vérellátás miatt. Ilyenkor túl sok lassú alfa és/vagy théta agyhullám keletkezik, főleg a kognitív (gondolkodási) és passzív (olvasási) feladatok esetében.

ADD-ben és ADHD-ben szenvedő emberek számára a prefrontális kéreg megnövekedett stimulációja jótékonyan hat, ami csökkenti a hiperaktivitást, megemeli a figyelmet és csökkenti az impulzivitást. A kísérleti alanyok szerint egyszerűen felszáll az elméjüket elborító köd, amely oly sok nehézséget okoz nekik az iskolában.

Az audio-vizuális készülék (AVE) az egész testre és lélekre jó hatással van, ahogy ezt az AVE-t iskolában és otthon is használó gyermekek utókövetéséből kiderül.

Sok iskolában AVE programokat dolgoztak ki, hogy segítsék tanulóikat és oktatóikat megnyílni azok felé a lehetőségek felé, amelyek egyébként kiaknázatlanul maradnának.

  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • Az ALERT és ALERT Pro nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
  • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

Kérjen állapotfelmérést még ma!

[contact-form-7 id=”11522″ title=”1 allapotfelmeres”]