Project Description

Az Agytréner David Delight és David Delight Plus készüléke egy hordozható audio-vizuális készülék, amely gyógyszerek nélkül támogatja hangulatát: fény és hang programokat használ, hogy az Önnek megfelelő agyhullámok elérésében, harmonizálásában segítsen.

Az eszköz stabilizálja az agyhullámokat, megnöveli az agy vérkeringést, amely gyakran alacsonyabb rossz kedélyállapotban lévő embereknél, elsősorban a frontális és prefrontális lebenyekben. A “Feeling better” program segít abban, hogy a bal frontális alfa hullámok szintje csökkenjen, miközben a jobb frontális területek alfa hullámait a normális szintre emeli. A negatívabb hangulatú emberek gyakran alacsony szerotonin és norpinefrin szinttel rendelkeznek, amelyben az Agytréner szintén képes segíteni.

Hangulatzavarok

Az északi féltekén a populáció körülbelül 6%-át érinti a szezonális affektív zavar, illetve 14%-unkat a zavar egy enyhébb formája, a téli depresszió, ami fáradtságérzéssel, fokozott alvásigény, szénhidrátok iránti vágy, súlygyarapodás. Az első kontrollált kísérletes a szezonális affektív zavar fényterápiás kezeléséről 1984-ben látott napvilágot.

Ha nincs módunk a Karib tengerre utazni a téli időszakban, akkor nem olyan sok választásunk van. Ez a hangulatzavar két fontos dologgal jár együtt:

  1. Megemelkedett melatonin szint, ami fáradékonnyá tesz és úgy érezzük nincs elég energiánk.
  2. A hosszúvá váló alfa orsók (a 9-10 Hz-es hullámok 1-2 helyett 10-30 másodpercig tartanak) miatt úgy érezzük, nem tudunk figyelni.

Az audio-vizuális készülék (AVE)

  • csökkenti a napközbeni melatoninszintet 6%-kal (Shealy, 1989)
  • félfrekvenciás stimulációval elnyomja a nehézséget jelentő 9-10 Hz-es alfa hullámokat, vagyis jobban érezzük magunkat, képesek leszünk figyelni, és nem vágyunk a szénhidrátra.

David Delight Agytréner készülékek

A David Delight készülékek 5 különböző programot kínál: Energetizálás, Meditáció, Csúcsformába hozó, Alvás és Jobb kedélyállapot. Ezeknek a programoknak a kialakítását alapos tesztelés előzte meg, és számos kutatási eredmény támasztja alá.

  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • A Delight Pro nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
  • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

Kérjen állapotfelmérést még ma!

[contact-form-7 id=”11522″ title=”1 allapotfelmeres”]