Project Description

Van gyógyszermentes alternatíva a szorongás és a stressz csökkentésére! A Delight Plus Agytréner készülék audio-vizuális technológiát (AVE), hang és fény kombinációját használja az elme élességének visszaállítása érdekében.

Ha például fél a fogorvosi látogatástól, egyszerűen futtasson le egy AVE programot, csökkentve ezzel a stresszt és elérve a relaxáció mélyebb szintjeit.

Amikor az agy stresszt érzékel, az agykéregből a vér a végtagokba áramlik, előkészítvén a harcolj-vagy-menekülj válasz adását a környezeti kihívásra. Őseink számára ez egy igen adaptív megküzdésnek bizonyult, de manapság már másra is szükség lehet. Az agyhullámok nagyobb alfa és théta hullámokká lassulnak, akárcsak az ADD és ADHD esetében, s impulzívvá, hiperaktívvá teszik gazdájukat. Mivel ez a képességvesztés tovább növeli a stresszt, ki is alakult az ördögi kör.

Az AVE dramatikusan megnöveli az agyi vérkeringést, a neurotranszmitterek kibocsátását, az agyi aktivitás hatékonyságát, kezeli a szorongást és segíti a mélyebb relaxált állapotok elérését.

A David Delight Plus Agytréner készülék 5 különböző programot kínál: Energetizálás, Meditáció, Csúcsformába hozó, Alvás és Jobb kedélyállapot. Ezeknek a programoknak a kialakítását alapos tesztelés előzte meg, és számos kutatási eredmény támasztja alá.

  • A Delight Plus teljesítményét szakcikkek és kutatások támasztják alá az alábbi területeken: szezonális affektív zavar, stressz csökkentés, alvásproblémák, hangulatjavítás, idősebbek megnövekedett egyensúlyozó képessége, szorongás csökkentése, memóriafejlesztés.
  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • A Delight Plus nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
  • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

Kérjen állapotfelmérést még ma!

[contact-form-7 id=”11522″ title=”1 allapotfelmeres”]