Project Description

A figyelem és az iskolai stressz csökkentése tabletták nélkül! A SMART egy korszerű hordozható, non-invazív eszköz a mentális éberség fejlesztéséért, a tanulás hatékonyabbá tételért. Ennek az áttörésnek Audio-Visual Entrainment (AVE) a neve.

A SMART egy audio-vizuális agyhullám stimulátor, amely a csúcsteljesítmény elérésében, memória fejlesztésében, stressz csökkentésében, jobb alvásban, az energiaszint növelésében képes segíteni.

A stressz szerepe

Amikor az agy stresszt érzékel, a vérkeringést lecsökkenti az agykéregben és megnöveli a testben, segítve ezzel  a szervezet “harcolj vagy menekülj” válaszát. Ez rendkívül hasznos volt az evolúció során őseinknek, ám nem segít a jelenben, ha épp tanulni szeretnénk. Stresszes állapotban az agyi aktivitás lecsökken, nagyobb alfa és théta aktivitás lesz jellemző, hasonlóan ahhoz, ahogy az ADHD-s emberek agya működik. Ez azt eredményezi, hogy a tanuló elterelhetőbb figyelmű, impulzív és hiperaktív lesz. Természetesen ezek egyike sem segít a tanulásban, a vizsgákra való készülésben, hiszen pluszban tovább növelik a stresszt.

Az AVE a rendelkezésre álló kutatási eredmények alapján dramatikusan növeli az agykérgi vérkeringést, agyi aktivitást, mentális egészséget. Sok iskola épp emiatt AVE programokat indított hallgatóik és a tanárok soraiban egyaránt.

Lehetőség a fejlődésre

A SMART 5 különböző lehetőséget kínál a fejlődésre, mindegyikben két további választással: energetizálás, meditáció, agyturbózás, alvás, jobb közérzet. Ezeket a programokat alapos tesztelés előzi meg, és számos kutatási eredmény támasztja alá.

  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • A Delight Pro nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
  • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

Kérjen állapotfelmérést még ma!

[contact-form-7 id=”11522″ title=”1 allapotfelmeres”]