Project Description

Egy gyógyszer nélküli lehetőség a nyugodt alvásra! A Delight Pro Agytréner készülék egy hordozható műszer, amely két élvonalbeli, non-invazív technikát használ az Ön alvásának megkönnyítése érdekében: integrálja a külön-külön is használható és megvásárolható AVE (Audio-Visual Entrainment) és CES (Cranio-Electro Stimulation) készüléket.

Alvásjavítás

Az alvástámogatás 5 specifikusan tervezett program segítségével zajlik:

 1. Schumann alvásjavítás – Hatásos mély meditáció, amely megkönnyíti az elalvást. Lecsendesíti a csevegő elmét. Ideális az álmatlansággal küzdőknek, akik gondolatokkal teli és feszült testtel nem tudnak elaludni.
 2. Meditáció az alvásba – Meditáljon és gondoljon megnyugtató dolgokra az első felében (8Hz), majd merüljön álomba a második részben (3 Hz).
 3. Alfa/Théta alvástámogatás – Ez a program segít megszüntetni a zavaró gondolatokat, amik nem hagyják aludni.
 4. SMR alvástámogatás – Azok használják alvástámogatásra, akik nem tudnak aludni a versengő elméjük miatt, miközben a testük laza.
 5. Delta – Segít álomba merülni. Kitűnő fibromyalgia esetén is.

A programokat alapos tesztek során fejlesztettük ki, a legfrissebb kutatási eredmények segítségével, a legjobb eredmények érdekében.

AVE – Audio-Visual Entrainment

Az AVS egy passzív relaxációs technika, amely során mindenki megtapasztalhatja a mély fizikai és mentális ellazulást. A test alapanyagcserére vált, miközben az agy nagyobb energiájú hullámtevékenységre kapcsol.

Ezek az állapotok rendkívül hasznosak mind a szervezet, mind az agy önmegújító folyamataiban. Az artériák ellazulnak, test szerte javul a vérellátás, ezért az arc kissé kipirul, a végtagok elnehezülnek és melegnek érezzük őket. Ez az állapot együtt jár egy mély rekeszlégzéssel. Akár 28%-kal is megnőhet az agyban a vérátáramlás (Fox & Reichle, 1985), növelve a glükóz és oxigén kínálatot, ezáltal a neuronok anyagcseréje javul. A gyakorlatok során meghatározott frekvenciájú fény és hang impulzusok hatására az agyhullámok előnyösen megváltoznak, amelyet kvantitatív EEG (QEEG) tanulmányok igazoltak.

 • Az AVE egyik leghatékonyabb elalvási technikája a “csevegő elme” lecsendesítése egy zűrös nap után.
 • Azoknak, akik nehéznek találják az elalvást, gyakran alacsony a szerotonin szintjük. Az AVE megemeli a szerotonin szintet, így a melatonin termelődése is megnő.
 • A nap közben használt AVE használat csökkenti a stresszt és szorongást, ami szintén hozzájárul a jobb alváshoz – minél nyugalmasabb a nap, annál nyugodtabb lesz álma is!

CES – Cranio-Electro Stimulation

CES-felhasználó

CES-felhasználó

A CES eszközök apró elektromos impulzusokat küldenek az agyba egy stimulációs kábelen keresztül, ami csipeszek segítségével a fülcimpákhoz csatlakozik. Már az első században a görögök és a rómaiak alkalmaztak elektromos stimulációt, pontosabban elektromos angolnát és egyéb rája fajokat, fájdalomcsillapításra, fejfájás kezelésére.

A Cranio-Electro stimulációt (CES) a Szovjetunióban az 1940-es években fejlesztették ki az álmatlanság kezelésére. Azóta több millióan használják a világ minden táján. Számos tudományos vizsgálat igazolja, hogy a CES növeli a szerotonin és endorfinok szintjét az agyban, amivel jelentősen javítja a hangulatot, segíti az alvást.

Az AVS és  a CES egymás hatását erősíti különösen a hormonrendszer kiegyensúlyozását és a neurotranszmitterek szintjének növelését tekintve.

DAVID Delight Pro Agytréner készülék

 •  A DAVID Delight Pro készülék a 2012-ben rendezett 2012 Light & Sound Mind Machine Awards rendezvényen a szakértők által odaítélt 12 díjból 5-öt megkapott. Többek között elnyerte a legjobb AVS gép díjat, és a Tru-Vu Omniscreen szemüveg elnyerte a legjobb AVS tartozék díját.
 • A Tru-Vu Omniscreen szemüveget Dave Siever, a MindAlive alapítója szabadalmaztatta, így egyetlen más készülék sem alkalmas a két agyfélteke különböző fénystimulálására, mivel ilyen működésű szemüveget nem hozhat forgalomba más gyártó. A szabadalom itt.
 • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
 • A Delight Pro nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
 • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

 

Alvásproblémák kezelése agytréning segítségével!

agytrener.hu.18.07Azt hinnénk, hogy aludni könnyű, csak lecsukjuk a szemünket és máris mély, pihentető álomba zuhanunk. A rideg valóság azonban mást mutat. Sokan rendszeresen küzdenek az elalvással, sehogyan sem tudják lecsendesíteni a gondolataikat, jár az agyuk akkor is, amikor a test már pihenni térne.

Az alvásproblémák kezelésére manapság többféle módszer is létezik. Ha szeretne végre könnyedén elaludni, és megszabadulni a forgolódással, virrasztással járó kialvatlan éjszakáktól, ismerje meg alvás segítő készülékünket!

Az agytréningen alapuló alvás segítő készülékek használatával valóban megváltozhatnak az éjszakái. Ami eddig nehéz volt, az mostantól könnyű lesz, és úgy fog aludni, akár a gyermekek! A jó alvás létfontosságú ahhoz, hogy  szervezet feltöltődjön, és másnap mindenhez legyen elég energiája, megőrizze egészségét, ne hanyagolja hát el az alvásproblémák kezelését

Válassza az agytréninget, és forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kérjen állapotfelmérést még ma!

[contact-form-7 id=”11522″ title=”1 allapotfelmeres”]