Szabadalmaztatott MindScan módszer: audiovizuális stimulációs eszközök az Ön sikeréért.

A mentális funkciók feltérképezése és személyre szabott tréningprogram kidolgozása

Állapotfelmérés

A felmérést az elmúlt években kidolgozott Integrált Mentális Állapotfelmérés rendszerben végezzük.

Az Integrált Állapotfelmérést azért fejlesztettük ki, hogy az AVE neurotréninghez (agytréning) előzetes méréseket tudjunk végezni a pontosabb és hatékonyabb tréningprogramsor kialakításához és a fejlődés nyomon követéséhez.

A felmérés két találkozásból áll.

Az első alkalommal négy tesztet kell elvégezni kb. 70 perc alatt.
Mérünk agyhullámokat, amiből az alap figyelmi képességre, a belső feszültségre, a kérgi harmóniára kapunk értékeket.
A következő a szívfrekvencia variabilitás (HRV), ami a vegetatív idegrendszer állapotáról informál bennünket, pl. paraszimpatikus-szimpatikus egyensúly, feszültségszint, energia szint, pszichoemocionális állapot. Az ezt követő kognitív teszt a fókuszálás, döntési képesség és vizuális éberség körében ad információt. Az AVE készülékkel végzett MindScan teszt pedig a tudatalatti szintről ad információt, ezzel lehetőséget teremt a mélyebb okok felderítésére. A mérési adatokat megkapja a rövid elemzéssel együtt.

Ez után néhány nappal a második alkalommal történik a kiértékelés, a problémák megbeszélése, ami kb. 60 perc. Ez alkalommal a felméréssel kapcsolatos kérdéseire kap választ és elkészül a személyre szabott tréningprogram sor, ill. ehhez tartozó életmód és táplálkozási információkat adunk ha szükséges. A tréninget az DAVID készülékekkel kell önállóan végrehajtani.

A tréning megkezdésével nem hagyjuk magára, heti visszajelzést várunk, figyelemmel kísérjük a tapasztalatait, felügyeljük a folyamatot 6 hétig, módosítunk ha kell.

A felmérés előtt

A mérések nyugalmi mérések, tehát nyugodt környezet kell és a kliensnek is nyugalmi állapotban kell lenni. A mérés előtti fizikai aktivitás befolyásolja az értékeket, így előtte 2 órával kerülje a nagyobb fizikai igénybevételt. A táplálék is lehet stresszforrás, így javasoljuk, hogy a felmérés előtt 2 órával nehéz, nagy mennyiségű táplálékot se fogyasszon. Az AVS technika használata igényli a megfelelő hidratálást, így fogyasszon megfelelő mennyiségű folyadékot.

Lépjen a harmónia útjára, vegyen részt állapotfelmérésünkön!

Lépjen a harmónia útjára, vegyen részt állapotfelmérésünkön! Ahhoz, hogy valóban elérhesse célját agytréner készülékünk alkalmazásával, és leküzdhesse például a stresszt, vagy az alvással összefüggő problémáit, fontos, hogy személyre szabottá tudjuk tenni a tréningprogramját, ehhez pedig állapotfelmérésen szükséges részt vennie.

Az állapotfelmérés során úgynevezett MindScan módszerrel térképezzük fel azt, hogy valójában milyen problémával küzd a hétköznapokban, így később valóban megtapasztalhatja az agytréner készülék jótékony hatását. A MindScan állapotfelmérés egy audiovizuális stimulációs eszköz alkalmazásával történik, ezután pedig elkezdődik a tényleges, személyre szabott tréningprogram kidolgozása a szakember közreműködésével, így a harmónia és a kiegyensúlyozottság útjára léphet anélkül, hogy komoly gyógyszeres kezeléseken, vagy hosszas beszélgetéseken venne részt.

Tudja meg Ön is, hogy valójában mire van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében! Kerüljön közelebb az agytréner készülék használatához, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Helyszín: Budapest, Soroksári út 44. MillPark Centre – 2. emelet 218 szoba.