Módszer a sikerhez!

Állapotfelmérés és személyre szabott fejlesztő program stressz, alvásproblémák, hangulati zavarok, kiégés, szorongás esetén, valamint ha tanulási, figyelmi teljesítményét szeretné növelni.

Kapcsolat

SZALÓKI LÁSZLÓ

8200, Veszprém
Mikszáth Kálmán utca 42/A.

1119, Budapest
Allende park 5. Kapucsengő: 15.

Mobile: +36 30 9963185

Web: http://agytrener.hu

Kérdések-Válaszok

/Kérdések-Válaszok

Alakítson ki egy képet arról, hogy mit akar elérni az agytréning használatával, és arról is, hogy hogyan fogja felismerni a cél elérését.

A programoknak van azonnali hatásuk is. Bizonyos esetekben ez jelentős lehet. Ha nem végzi a tréninget rendszeresen, akkor csak erre számíthat. Tartós, mélyebb változásokra hosszabb időn át rendszeres mély elkötelezettséggel végzett tréninggel lehet elérni.

A DAVID Delight Pro/Plus agytréner készülékek 28 gyári programot tartalmaznak, ebből 3 csak a Magyarországra szállított készülékekben van. Ez a 28 program lefedi az általában szükséges tudatállapotokat. A MindAlive rengeteg energiát, időt fordított rá és klinikai kísérletet végzett annak érdekében hogy a legmegfelelőbb programokat állítsa össze a hatékony agytréner használathoz. Ritka esetekben szükség lehet a gyáriaktól eltérő programokra. Ekkor a Session Editor programot lehet használni saját programok összeállításához. Ehhez viszont nem árt mélyebb tanulmányokat végezni az AVE programok működéséről.

Élvezheti a mély relaxáció hatásait, csak hátra kell dőlnie és használni valamelyik relaxációs programot. Azt ne várja, hogy úgy meditáljon mint egy szerzetes, mert ezt csak akkor éri el, ha úgy meditál mint egy szerzetes. Az AVE programokkal viszont hatékonyan meg tudja élni és később fel tudja ismerni a különböző tudatállapotokat, helyre tudja hozni a harmóniát az elme működésében, meg tudja szüntetni az elme fecsegését, viszont a megvilágosodást ne várja egyik AVE programtól se. Van néhány felhasználási terület, mint a delta programokkal történő fájdalomcsillapítás, vagy az alfa szorongáscsökkentés amik egyértelműen működnek, viszont összetett problémák megoldásához több ismeretre és nagyobb kitartásra lehet szükség.

Győződjön meg róla, hogy a megfelelő problémát akarja megoldani. Ha a koncentrációt akarja növelni, akkor a béta program segíthet, de nem akkor ha csak 4 órát alszik éjszakánként. Ha a depresszióval akar foglalkozni, akkor tudnia kell, hogy bizonyos esetekben ez egy lassú hullám rendellenesség ami jól reagál az SMR/béta programokra, de ha kognitív alapú, akkor a alfa/théta programok segíthetnek inkább. Sokan használják az agytréninget ADHD kezelésére, de figyelembe kell venni, hogy az egyéni kezelési stratégiák nagyon különbözők lehetnek.

Az AVS technika már akkor megszületett, mikor az emberek először ültek a tűz köré, a tudomány viszont évszázadok óta próbál lépést tartani a gyakorlati tapasztalatokkal. Ön azon kiváltságosok közé tartozik, akik a saját tapasztalataikkal tovább tudják vinni az AVS-ről meglévő ismereteket. A tudomány ezt a területet még nem tárta fel teljesen, így nem fog találni minden miértre és hogyanra kielégítő választ.

Az agytréning programok hatása személyenként változhat. Ami működik az Ön számára, az nem biztos, hogy működik másnál, és ez visszafelé is igaz.

Igen kevés jól meghatározott kivétellel az AVE technika biztonságos (a gyártó által megadottak a kivételek). Gyakorlatilag nem tud hosszú távon megmaradó káros következményeket okozni.

Vannak a gyógyszerek hatásaihoz hasonló AVE programok. Ha pl. az SSRI antidepresszánsok hatásosak voltak, akkor kihasználhatja a tréning szerotonin szint növelő hatásait, ha ADHD problémára a stimulánsok jó hatással voltak, akkor nagy eséllyel a béta programok is hatásosak lesznek.

writing a lab report do my assignment online custom essay order does homework help writing a dissertation in a day write my speech do my programming homework paper for sale academic essay writing service write my assignment for me