Project Description

A figyelem és az iskolai stressz csökkentése tabletták nélkül! A SMART egy korszerű hordozható, non-invazív eszköz a mentális éberség fejlesztéséért, a tanulás hatékonyabbá tételért. Ennek az áttörésnek Audio-Visual Entrainment (AVE) a neve.

A SMART egy audio-vizuális agyhullám stimulátor, amely a csúcsteljesítmény elérésében, memória fejlesztésében, stressz csökkentésében, jobb alvásban, az energiaszint növelésében képes segíteni.

A stressz szerepe

Amikor az agy stresszt érzékel, a vérkeringést lecsökkenti az agykéregben és megnöveli a testben, segítve ezzel  a szervezet “harcolj vagy menekülj” válaszát. Ez rendkívül hasznos volt az evolúció során őseinknek, ám nem segít a jelenben, ha épp tanulni szeretnénk. Stresszes állapotban az agyi aktivitás lecsökken, nagyobb alfa és théta aktivitás lesz jellemző, hasonlóan ahhoz, ahogy az ADHD-s emberek agya működik. Ez azt eredményezi, hogy a tanuló elterelhetőbb figyelmű, impulzív és hiperaktív lesz. Természetesen ezek egyike sem segít a tanulásban, a vizsgákra való készülésben, hiszen pluszban tovább növelik a stresszt.

Az AVE a rendelkezésre álló kutatási eredmények alapján dramatikusan növeli az agykérgi vérkeringést, agyi aktivitást, mentális egészséget. Sok iskola épp emiatt AVE programokat indított hallgatóik és a tanárok soraiban egyaránt.

Lehetőség a fejlődésre

A SMART 5 különböző lehetőséget kínál a fejlődésre, mindegyikben két további választással: energetizálás, meditáció, agyturbózás, alvás, jobb közérzet. Ezeket a programokat alapos tesztelés előzi meg, és számos kutatási eredmény támasztja alá.

  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • A Delight Pro nagy, könnyen olvasható és egyszerűen működtethető gombokkal van felszerelve, ami rendkívül áttekinthető.
  • A Mind Alive Inc. több mint 30 éve foglalkozik az elme teljesítményét növelő készülékek designjával és gyártásával, komoly kutatási háttér áll mögötte és folyamatosan fejleszti applikációit.

Kérjen állapotfelmérést még ma!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Üzenet

Nem vagyok robot